Agromarket (duplicate)background

Otvoreni konkursi

Otvoren nov proizvodni pogon specijalizovanih đubriva kompanije "Fertico"

Sa ponosom vas obaveštavamo da je juče, 10. marta u Inđiji, zvanično otvoren novi proizvodni pogon specijalizovanih đubriva kompanije ,,Fertico’’, koja je deo naše Agromarket grupe. Otvaranju pogona prisustvovala je i premijerka Srbije, koja je podržala ovu milionsku investiciju i istakla njen značaj za ekonomski razvoj Srbije.

Novi pogon otvoren je posle punih 15 godina rada „Fertico“ fabrike u Nišu, a više od 50% zaposlenih se preselilo u Vojvodinu, kako bi nastavili da rade u kompaniji „Fertico“. Neizmerno smo zahvalni na poverenju koje imaju u svoju kompaniju nakon više od decenije rada.

Pogon je izgrađen po najmodernijim standardima proizvodnje koji su u potpunosti usklađeni sa zakonom za zaštitu životne sredine. U pogonu se proizvode kristalna, mikroelementarna, tečna i biološka đubriva. Proizvodi iz ovog pogona izvoziće se u 20 država širom sveta.

Takođe, osim proizvodnog pogona, ,,Fertico’’ fabrika u Inđiji poseduje i savremenu laboratoriju koja kontroliše kvalitet sirovina i gotovih proizvoda.Kompanija ,,Fertico’’ ovom prilikom učestvovala je i u državnom programu ,,Moja prva plata’’ koji će mladima u Srbiji pružiti šansu za prvo zaposlenje, sticanje iskustva i razvoj njihove dalje karijere.

Poseta Villager kompanije Ekonomskom fakultetu

Na poziv profesora Dr Milana Kocića, a na svoje veliko zadovoljstvo, naš kolega Predrag Nikolić je 12.marta održao niz predavanja studentima Ekonomskog fakulteta, koji pohađaju nastavu na smeru Poslovna ekonomija i menadžment, modul Marketing. Studenti druge godine ovog studijskog programa su na realnom primeru mogli da čuju kako jedna savremena kompanija nastupa na tržistu i kako izgleda sadržaj marketing plana. Studenti četvrte godine istog smera su se upoznali sa načinima vršenja direktnog marketinga jedne kompanije.  

Ova grupa studenata je čula nešto o alatima i načinima njihove primene koje koristi služba našeg brenda Villager. Kratka prezentacija brenda Villager imala je za cilj da motiviše i ohrabri mlade ljude ukazujući im na perspektivu bavljenja marketingom.

Studentima se obratio i direktor garden sektora Agromarketa, Dragan Dragićević, koji im je uputio reči podrške, kao i dobrodošlice pojedincima kojima će sigurno biti pružena prilika da svoju karijeru uspešno ostvare u kragujevačkoj kompanijii Agromarket.

Odbranili sve zahteve standarda SRPS ISO IEC 17025 bez ijedne neusaglašenosti!

U Agromarket laboratoriji je 02.decembra obavljeno drugo redovno nadzorno ocenjivanje od strane Akreditacionog tela Srbije (ATS). Ocenjivanje je izvršeno po svim zahtevima standarda SRPS ISO IEC 17025.

Zbog pandemije virusa COVID-19 tim Agromarket laboratorije nije bio u puno sastavu, ali uprskos tome kolege, Goran Bogojević, dipl.inž.tehnol. tehnički rukovodilac laboratorje i Zuzana Petkovska, hem.tehničar, su uspešno odbranili sve zahteve standarda bez neusaglašenosti i bez zabrinutosti za dalji postupak akreditacije!

Takođe, Komisija iz ATS-a je posebno pohvalila procenu rizika vezanu za rad laboratorije u vreme vanrednog stanja i mera koje je preduzela u cilju obavljanja redovnih aktivnosti ispitivanja i uzorkovanja.

Posebno je velika radost bila kada je laboratoriji saopšteno da je ušla u uži izbor za evropsko ocenjivanje ATS-a od strane evropske komisije za akreditaciju što je velika čast jer kriterijumi za izbor laboratorija su jako strogi i do sada su ih dobijali jaki državni instituti.

Agromarket laboratorija će da obavlja redovno svoje aktivnosti usklađene sa sistemom kvaliteta SRPS ISO IEC 17025 na radost zaposlenih i kompanije čiji su proizvodi prepoznatljivi u zemlji i šire.

Sa posebnim zadovoljstvom vam predstavljamo Zuzanu i Gorana i čestitamo celom timu Agromarket laboratorije u Bačkom Petrovcu na postignutom uspehu.

Villager maloprodajni objekat

Maloprodaja garden alata

Kneza Miloša 12, Kragujevac, Serbia

AGM centrala

Sedište kompanije

Kraljevačkog Bataljona 235, Kragujevac, Serbia

Skladišni i servisni centar Kragujevac

Industrijska, Kragujevac, Serbia

Logistički centar Inđija

Vojvode Putnika, Inđija, Serbia

Distributivni centar Niš

Bulevar 12. februara, Niš, Serbia

Distributivni centar Valjevo

Divci, Serbia

Distributivni centar Beograd

Majora Zorana Radosavljevića 362, Beograd, Serbia

Distributivni centar Sremska Mitrovica

Jarački put 10, Sremska Mitrovica 320322, Serbia

Distributivni centar Zrenjanin

9. januara, Zrenjanin, Serbia

Distributivni centar Subotica

Gajeva 55, Subotica 452057, Serbia

Villager Slovenia

Kajuhova ulica 32p, 1000 Ljubljana, Slovenia

Agromarket BiH

Klasnice, Bosnia and Herzegovina

Distributivni centar Sombor

Sivački Put, Sombor, Serbia

Agromarket CG

Grbe, Montenegro

Villager Romania

Strada Avram Iancu 22, Otopeni 075100, Romania

Agromarket KS

Laplje Selo